Samarbetspartners

Altra
Tanken om Altra grundlades i bakrummet på en löpbutik i Orem Utah. Grundarna var elitlöpare och butikspersonal från stans främsta löpbutik. De sökte efter en sko som kunde hjälpa löparen att springa så naturligt som möjligt. Efter testning och videoanalyser kom man fram till att marknaden saknade en sko som hade dessa egenskaper. Man började utveckla en sko med nolldrop och bred tåbox samt bra stötdämpning. Idén var att skapa en löpsko som främjar en bra löpteknik, minskar skador och är bekväm.

Det som startades som experimenter och modifieringar på löpskor har utvecklats till det unika skovarumärket som erbjuder en stötdämpande Zero Drop™ sula och en FootShape™ tåbox. Denna innovativa combo främjar en löpteknik med lägre kollisionskrafter och låter foten arbeta i en naturlig position oavsett terräng.

Ica Kvantum Munkebäck
Välkommen till oss i mumsiga Munkebäck! Din önskan – vårt arbete! I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest.

Vi är stolta över vårt arbete när det gäller miljöansvar, utbud av ekologiska varor samt vårt sortiment av varor för dig med särskilda behov utifrån allergi. Inom dessa områden satsar vi hårt och målmedvetet och har såväl avdelad personal som särskilda avdelningar öronmärkta för detta arbete.

SM Sport
Sedan 1993 har löpning vid sidan av vägen utvecklats mycket och nu används i stor utsträckning samma skor till såväl Orientering, Traillöpning, Trail, Swimrun och OCR. Vi vågar utlova Göteborgs bredaste utbud av trailskor i vår butik. Och när vi pratar trailskor så är det utvalda skor som klarar riktig trail och terräng.
Vi satsar även stort på ljusstarka och bra pannlampor för orientering, trail och enduro.

Vasaboden
Vasaboden grundades 1982 och har sedan dess levererat idrottspriser och profilprodukter till våra kunder runt om i Sverige. Vi är experter på gravyr och graverar alla våra produkter själva. Bra kundservice och snabba leveranstider är viktigt för oss.
I samband med flytten till våra nya stora lokaler hösten 2015 passade vi på att bredda vårt sortiment samt bli bättre och mer effektiva. Vill du besöka oss så hittar du  butiken på Norra Ågatan 10 i centrala Göteborg.
Har du har frågor, eller är det något du saknar? Tveka då inte att kontakta oss.

Pure Sport Nutrition
Pure Sport Nutrition är ett familjeföretag som startade våren 2015. Produktionen sker under eget varumärke tillverkas i våra lokaler i Stenkullen, ca 2 mil från Göteborg.
Att leverera en prisvärd, kvalitativ och välsmakande produkt med omsorg för kundens önskemål är det som Pure Sport Nutrition står för.
Tack vare vår erfarenhet i branschen, leverantörernas kompetenser samt den nära kundrelationen så utvecklar vi efterlöpande nya, förbättrade produkter med hjälp av den senaste teknologin. Allt är noggrant testat och med stor vikt på forskning och målmedvetenhet. Vi vill inspirera alla från vardagsmotionären till elitidrottaren. Detta gör att våra produkter sträcker sig över ett stort spann och erbjuder tillskott för både kondition & uthållighet, fitness & styrketräning, hälsa & energi samt viktkontroll. Vårt sortiment syftar till att ge dig de bästa förutsättningarna för att må bra, utvecklas och bibehålla en hälsosam livsstil.

OOFOS
OOFOS startades av ett team av skoveteraner, vänner från den tid då träningsskor tog över världen på 70- och 80-talet. Det som förde oss tillsammans var ett behov i marknaden som behövde fyllas. En sko som kan hjälpa träningsentusiaster att återhämta sig efter upprepade träningar och belastande underlag. Butikerna är fyllda med skor som ger god respons och energi i retur, skor som för dig framåt när du tränar. Det marknaden saknade, var en sko som kunde göra det motsatta. Alltså absorbera stötarna efter träningarna.
Efter två och ett halvt år med kontinuerlig utveckling och testning kom vi till ett genombrott. En revolutionerande skumteknologi kombinerad med en biomekanisk innersula. Vi är stolta över att presentera OOFOS, en sko som får dina fötter att känna sig bättre.

Ultimate Direction
Using state-of-the-art materials & designs, Ultimate Direction makes the lightest hydration packs & water belts for running & endurance sports.

Aktivitus
Genom kunskap, erfarenhet, personligt bemötande individuell anpassning och fysiologiska tester effektiviserar vi Din träning genom adekvat och tydlig rådgivning i träningsfrågor och i träningsplanering. Teknikanalyser och individuell PT och träning i grupp skall ge ytterligare stöd för våra kunder. Aktivitus skall alltid ha ett vetenskapligt men samtidigt 100% individanpassat synsätt på träning. Vi ger inte generella råd utan att ha kännedom om individen.
Aktivitus arbetar med företag, idrottsföreningar och privatpersoner och vi är även återförsäljare av träningsutrustning och energitillskott genom egen webshop.
Aktivitus arbetar också med hälsa och friskvård på företag.

Aktivitus grundades 2004 av Mattias Lundqvist och Sara Danielsson Lundqvist och finns i dagsläget i Göteborg, Stockholm och Malmö och är Sveriges ledande testklinik för privatpersoner och företag.

Friskis&Svettis
För dig som vill ligga på gränsen. För dig som vill ta det soft. För dig som vill känna glädjeruset. För dig som vill landa. Hur du än känner vill vi vara din träningskompis.

Kahls Kaffe
Kahls Kaffe AB är ett familjeföretag i Göteborg med anor sedan 1911. I vårt rosteri kombinerar vi över 100 år av samlad kunskap med den senaste tekniken för att på bästa sätt nå upp till våra högt ställda krav på kvalitet. Vi köper vårt kaffe från de främsta kaffeländerna i världen. Bönor som är omsorgsfullt utvalda och rostade med varsam hand. Kahls är ett gourmetkaffe för dig som vill njuta av varje kopp.

Jontefonden
En stiftelse för barn och ungdomar som väntar på eller har genomfört en transplantation, och deras syskon.
Vårt mål är att skapa guldkant och glädje i vardagen för dessa barn och ungdomar.

Team Sportia Göteborg Nordstan
Vi på Team Sportia Göteborg Nordstan brinner för sport, ett aktivt liv och nöjda kunder. Därför är ett bra bemötande, hög produktkunskap och ett genuint engagemang oerhört viktigt för oss. I butiken hittar du självklart kläder, skor och utrustning för löpning, cykel, längd, fotboll, träning – ja allt för ett aktivt liv. Det mesta i vårt sortiment hittar du här på hemsidan, men i butiken hittar du alltid lite extra godbitar. Har du frågor om produkter eller vad vi har i lager så hör gärna av dig eller besök oss i butiken. Varmt välkommen!

Göteborgsklassikern
Göteborgsklassikern är ett motionsevenemang som vänder sig till alla – till dig som beslutat dig för att göra slag i saken och ta dig ur soffan, till dig som motionerar ibland och till dig som redan tränar regelbundet. Göteborgsklassikern innebär att genomföra de 3 loppen Hisingen Runt, Göteborgsimmet och Finalloppet under ett år. Distanserna som ingår i Göteborgsklassikern är valda för att både du som motionär och elitidrottare skall klara av utmaningen samt få ett mål med din träning under hela året.
Det är tillåtet med el-cykel på Hisingen Runt, alla former av simstilar och även våtdräkt är tillåtet på Göteborgsimmet och Finalloppet kan du välja att gå, jogga eller springa.
Med andra ord finns det inga som helst ursäkter och distanserna är långt ifrån ouppnåeliga!

Göteborgs Skidklubb
Arrangör av Finalloppet är Göteborgs Skidklubb. Föreningen har ända sedan bildandet 1901 haft förmånen att ha driftiga och framåtsträvande ledare som inte har varit främmande för att starta nya projekt, stora som små. Det kan gälla interna aktiviteter, eller projekt som berört och fortfarande berör väldigt många göteborgare och även personer utanför distriktet. Några axplock där Skidklubben varit helt eller delvis drivande är anläggningarna Bragebacken, Hindåsgården med hoppbackarna i Hindås, Delsjöns hoppbackar, Brudarebacken och Kortedalabacken. Av övrigt kan nämnas Götalandsmästerskapet på skidor, Göteborgsloppet – skidtävlingen mellan Hindås och Skatås – och Vildmarksleden.
Föreningen har idag ca 500 medlemmar och är aktiv inom längdåkning, backhoppning, alpint och orientering. Klubbstugan är belägen i Skatås, i direkt anslutning till Finalloppets tävlingsarena.

sm_sport_trail-ol
md_Aktivitus_2010
gbgklassikern
Altra
icakvantum