Samarbetspartners

Altra
Tanken om Altra grundlades i bakrummet på en löpbutik i Orem Utah. Grundarna var elitlöpare och butikspersonal från stans främsta löpbutik. De sökte efter en sko som kunde hjälpa löparen att springa så naturligt som möjligt. Efter testning och videoanalyser kom man fram till att marknaden saknade en sko som hade dessa egenskaper. Man började utveckla en sko med nolldrop och bred tåbox samt bra stötdämpning. Idén var att skapa en löpsko som främjar en bra löpteknik, minskar skador och är bekväm.

Det som startades som experimenter och modifieringar på löpskor har utvecklats till det unika skovarumärket som erbjuder en stötdämpande Zero Drop™ sula och en FootShape™ tåbox. Denna innovativa combo främjar en löpteknik med lägre kollisionskrafter och låter foten arbeta i en naturlig position oavsett terräng.

Team Sportia Göteborg Nordstan
Vi på Team Sportia Göteborg Nordstan brinner för sport, ett aktivt liv och nöjda kunder. Därför är ett bra bemötande, hög produktkunskap och ett genuint engagemang oerhört viktigt för oss. I butiken hittar du självklart kläder, skor och utrustning för löpning, cykel, längd, fotboll, träning – ja allt för ett aktivt liv. Det mesta i vårt sortiment hittar du här på hemsidan, men i butiken hittar du alltid lite extra godbitar. Har du frågor om produkter eller vad vi har i lager så hör gärna av dig eller besök oss i butiken. Varmt välkommen!

Ica Kvantum Munkebäck
Välkommen till oss i mumsiga Munkebäck! Din önskan – vårt arbete! I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest.

Vi är stolta över vårt arbete när det gäller miljöansvar, utbud av ekologiska varor samt vårt sortiment av varor för dig med särskilda behov utifrån allergi. Inom dessa områden satsar vi hårt och målmedvetet och har såväl avdelad personal som särskilda avdelningar öronmärkta för detta arbete.

Vasaboden
Vasaboden grundades 1982 och har sedan dess levererat idrottspriser och profilprodukter till våra kunder runt om i Sverige. Vi är experter på gravyr och graverar alla våra produkter själva. Bra kundservice och snabba leveranstider är viktigt för oss.
I samband med flytten till våra nya stora lokaler hösten 2015 passade vi på att bredda vårt sortiment samt bli bättre och mer effektiva. Vill du besöka oss så hittar du  butiken på Norra Ågatan 10 i centrala Göteborg.
Har du har frågor, eller är det något du saknar? Tveka då inte att kontakta oss.

Pure Sport Nutrition
Pure Sport Nutrition är ett familjeföretag som startade våren 2015. Produktionen sker under eget varumärke tillverkas i våra lokaler i Stenkullen, ca 2 mil från Göteborg.
Att leverera en prisvärd, kvalitativ och välsmakande produkt med omsorg för kundens önskemål är det som Pure Sport Nutrition står för.
Tack vare vår erfarenhet i branschen, leverantörernas kompetenser samt den nära kundrelationen så utvecklar vi efterlöpande nya, förbättrade produkter med hjälp av den senaste teknologin. Allt är noggrant testat och med stor vikt på forskning och målmedvetenhet. Vi vill inspirera alla från vardagsmotionären till elitidrottaren. Detta gör att våra produkter sträcker sig över ett stort spann och erbjuder tillskott för både kondition & uthållighet, fitness & styrketräning, hälsa & energi samt viktkontroll. Vårt sortiment syftar till att ge dig de bästa förutsättningarna för att må bra, utvecklas och bibehålla en hälsosam livsstil.

OOFOS
OOFOS startades av ett team av skoveteraner, vänner från den tid då träningsskor tog över världen på 70- och 80-talet. Det som förde oss tillsammans var ett behov i marknaden som behövde fyllas. En sko som kan hjälpa träningsentusiaster att återhämta sig efter upprepade träningar och belastande underlag. Butikerna är fyllda med skor som ger god respons och energi i retur, skor som för dig framåt när du tränar. Det marknaden saknade, var en sko som kunde göra det motsatta. Alltså absorbera stötarna efter träningarna.
Efter två och ett halvt år med kontinuerlig utveckling och testning kom vi till ett genombrott. En revolutionerande skumteknologi kombinerad med en biomekanisk innersula. Vi är stolta över att presentera OOFOS, en sko som får dina fötter att känna sig bättre.

Ultimate Direction
Using state-of-the-art materials & designs, Ultimate Direction makes the lightest hydration packs & water belts for running & endurance sports.

Friskis&Svettis
För dig som vill ligga på gränsen. För dig som vill ta det soft. För dig som vill känna glädjeruset. För dig som vill landa. Hur du än känner vill vi vara din träningskompis.

Altra
icakvantum
teamsportia