Finalloppet virtuella lopp - så fungerar det!

I ett virtuellt lopp bestämmer du själv när du vill genomföra loppet! Dock måste det genomföras under den tidsperiod som är angiven, i Finalloppets fall mellan 29 okotber och 5 november.

Alla deltagare får Finalloppsplaketten. Dessutom lottar vi ut ett antal priser per bana

En del av anmälningsavgiften skänker vi till Jontefonden och resterande går till ungdomsverksamheten i Göteborgs Skidklubb

Så här går det till vid anmälan hos Race

 1. Anmäl dig på Race.se, välj den distans du vill springa. Är du 18 år eller yngre ger vi dig 50% rabatt – använd rabattkod  ungfin
  Har du tidigare medverkat på en tävling där Race varit ansvarig för anmälan kan du vid anmälan logga in och återanvända dina registrerade uppgifter. Om du inte är registrerad skapar du först ett konto och fortsätter sen med din anmälan. Du kan anmäla en eller flera löpare på samma gång.
 2. Du betalar anmälningsavgiften direkt med ditt bankkort.
 3. När anmälan och betalning är genomförd erhåller du ett bekräftelsemail till angiven e-postadress. Däri finns en loppkod som du behöver när du kopplar upp dig till RaceOne, appen som registrerar din löpning.

 

Så här fungerar Virtuella lopp i RaceONE

 1. Ladda ned RaceONE-appen och skaffa konto
 2. Sök upp Finalloppet och din sträcka i sökrutan
 3. Klicka på “Jag är deltagare”, ange loppkoden du fick i samband med din anmälan och följ instruktionerna
 4. När det är dags för loppet så går du in på loppet igen och klicka på “Kör”. Invänta bra gps-signal och klicka på “Starta”. Alternativt så springer du med din pulsklocka/träningsapp och registrerar loppet i efterhand.
 5. När loppet är klart så klickar du på Stopp och bekräftar målgången. Grattis – ditt resultat är nu registrerat om du kört med mobilen. Annars klickar du på “Ditt resultat” och lägger själv in resultatet från pulsklocka/träningsapp.
  Glöm inte att familj och vänner kan följa dig live under loppet om du kör med RaceONE-appen. Bara att bjuda in dem att följa dig…

Anmälan till Finalloppet görs via vårt anmälningsformulär där även betalning sker.
Anmälningsavgifter. Ungdomar 18 år och yngre erhåller 50% rabatt. Ange koden ungfin vid anmälan.

Valfritt tillfälle
29/10 – 5/11
19 år o äldre 18 år el yngre
19 km 225 kr 112:50
10 km 225 kr 112:50
5,3 km 175 kr 87:50

Folksams Motionsloppsförsäkring
Teckna gärna Motionsloppsförsäkring Bas eller Motionsloppsförsäkring Stor. Folksams Motionsloppsförsäkring är försäkringen anpassad för dig som motionsidrottar. Med försäkringen får du anmälningsavgiften tillbaka om du missar Finalloppet på grund av skada eller sjukdom – dessutom ingår en olycksfallsförsäkring.

Det finns också tillägg där försäkringen gäller även när du tränar.


Donera 50 kronor i samband med anmälan till Jontefonden. Jontefonden är en stiftelse för barn och ungdomar som väntar på eller har genomfört en transplantation, och deras syskon. Vårt mål är att skapa guldkant och glädje i vardagen för dessa barn och ungdomar. Läs mer här.

Altra
icakvantum